Bezpłatne przelewy do Polski?
Dyskusje na tematy dowolne, dotyczące życia w Wielkiej Brytanii.
Bezpłatne przelewy do Polski?
przez mrowkojad » Pon Mar 29, 2010 12:21 pm
Witam,
Chcialem zapytac sie czy ktos z Was korzystal juz z firmy england.pl ??? Podobno robia przelewy do Polski za darmo jesli robisz je przez internet? Z gory dzieki za pomoc
Chcialem zapytac sie czy ktos z Was korzystal juz z firmy england.pl ??? Podobno robia przelewy do Polski za darmo jesli robisz je przez internet? Z gory dzieki za pomoc
- mrowkojad
Re: Bezpłatne przelewy do Polski?
przez Indra » Pon Mar 29, 2010 12:34 pm
mrowkojad napisał(a):Witam,
Za darmo to zdaje sie mozna tylko w morde dostac, wiec uwazaj z tymi 'darmowymi' produktami. Ja korzystam z moneybookers.com od paru lat juz i nie narzekam
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, ze muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale Ty, Panie, wiesz, ze chciałbym zachować do końca paru przyjaciół.
-

Indra - Posty: 781
przez cayuga » Pon Mar 29, 2010 3:57 pm
Indra napisał(a):mrowkojad napisał(a):Za darmo to zdaje sie mozna tylko w morde dostac, wiec uwazaj z tymi 'darmowymi' produktami. (...)
Najwazniejsze ze ludzie wciaz sie na to nabieraja
Is é Dia amháin a thabharfaidh breithiúnas orm...
-

cayuga - Posty: 1110
- Miejscowość: Leeds
-

derailed - Posty: 465
- Miejscowość: Edinburgh
przez ewuski » Wto Mar 30, 2010 9:50 am
Porownaj sobie tez www.1stcontactforex.com
-

ewuski - Posty: 303
przez Ulka » Wto Mar 30, 2010 11:26 pm
"Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa" Julian Tuwim
- Ulka
przez SARA20 » Pią Lip 09, 2010 4:42 pm
To fakt. Jesli cos jest za darmo to nie do konca jest to dobre. Na pewno sa ukryte jakies dodatkowe koszty zwiazane z przelewm. Ja korzystam z Grosika - place 4 funty, ale mam pewnosc, ze nic wiecej nie pobiora mi w Polsce.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- SARA20
przez cisiel2 » Pią Lip 09, 2010 6:31 pm
Ja korzystam ze stronki echangeforfree Robia darmowe przelewy od 600 funtow. Pieniadze docieraja po jakis 3-4 dniach Kurs mozesz ustalic online na stronce lub telefonicznie.
Pozdro.
Pozdro.
- cisiel2
przez zaroweczka » Wto Wrz 28, 2010 4:54 pm
Moja znajoma z Chesterfield, robi przelewy przez www.england. juz bardzo dlugo i sobie chwali, firma ma bardzo korzystne oferty.
- zaroweczka
przez aschley » Śro Wrz 29, 2010 6:39 pm
Witam,
pierwszy przelew na england.pl - to jedynie 5f. - dalsze przelewy sa juz za darmo. Jestem bardzo zadowolona z ich uslug. Szybko i sprawnie mam swoje pieniadze na wlasnym koncie w Polsce, raptem kilka minut. Jedynie, co trzeba zrobic, to przeslac do nich kserokopie swojego dokumentu i adres zamieszkania, np. list z Banku. To proste. I wierzcie mi, nie kryja sie tutaj zadne pulapki. Jestem zywym przykladem.
Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru.
pierwszy przelew na england.pl - to jedynie 5f. - dalsze przelewy sa juz za darmo. Jestem bardzo zadowolona z ich uslug. Szybko i sprawnie mam swoje pieniadze na wlasnym koncie w Polsce, raptem kilka minut. Jedynie, co trzeba zrobic, to przeslac do nich kserokopie swojego dokumentu i adres zamieszkania, np. list z Banku. To proste. I wierzcie mi, nie kryja sie tutaj zadne pulapki. Jestem zywym przykladem.
Pozdrawiam i zycze trafnego wyboru.

el/dzi
- aschley
11 posty(ów)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości