Zaloguj się

Reklamy w polskich mediach...

Dyskusje na tematy dowolne, dotyczące życia w Wielkiej Brytanii.

Re: Reklamy w polskich mediach...

Nieprzeczytany postprzez Indra » Sob Mar 05, 2011 10:50 am

O k....
slo brak, mimo ze mam duzy slownik.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, ze muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale Ty, Panie, wiesz, ze chciałbym zachować do końca paru przyjaciół.
Awatar użytkownika
Indra

Re: Reklamy w polskich mediach...

Nieprzeczytany postprzez ewuski » Czw Mar 24, 2011 1:08 pm

cayuga napisał(a):Oglupianie ludzi na kazdym kroku, odwracanie uwagi opinii publicznej od spraw waznych, dotyczacych kraju...
Ej, no cos Ty? A sprawozdania z sejmu codziennie w dwojce przez pol dnia? Czy to nie dotyczy kraju :D

Mysle, ze internet coraz bardziej odwraca uwage wielu osob od tradycyjnych mediow, w zwiazku z tym skutecznosc reklamy jest mniejsza, co prowadzi do wiekszej reklamy, wiekszej ilosci gier itd. co z kolei zniecheca do TV itd.

Ja zreszta TV przestalam ogladac odkad przesiadlam sie na internet, teraz to tylko sporadycznie i jak mi sie uda dowiedziec/pamietac o jakims szczegolnym programie, ale w angielskiej tv tez czasem probowalam znalezc cos do obejrzenia to tylko jakies durne show albo emerdale. Generalnie nuda, nuda, nuda.
Awatar użytkownika
ewuski

Poprzednia

Wróć do Dyskusje

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości