Reklamy w polskich mediach...
Dyskusje na tematy dowolne, dotyczące życia w Wielkiej Brytanii.
Re: Reklamy w polskich mediach...
przez Indra » Sob Mar 05, 2011 10:50 am
O k....
slo brak, mimo ze mam duzy slownik.
slo brak, mimo ze mam duzy slownik.
Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, ze muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji. Szkoda mi nie spożytkować wielkich zasobów mądrości, jakie posiadam, ale Ty, Panie, wiesz, ze chciałbym zachować do końca paru przyjaciół.
-

Indra - Posty: 781
Re: Reklamy w polskich mediach...
przez ewuski » Czw Mar 24, 2011 1:08 pm
Ej, no cos Ty? A sprawozdania z sejmu codziennie w dwojce przez pol dnia? Czy to nie dotyczy krajucayuga napisał(a):Oglupianie ludzi na kazdym kroku, odwracanie uwagi opinii publicznej od spraw waznych, dotyczacych kraju...
Mysle, ze internet coraz bardziej odwraca uwage wielu osob od tradycyjnych mediow, w zwiazku z tym skutecznosc reklamy jest mniejsza, co prowadzi do wiekszej reklamy, wiekszej ilosci gier itd. co z kolei zniecheca do TV itd.
Ja zreszta TV przestalam ogladac odkad przesiadlam sie na internet, teraz to tylko sporadycznie i jak mi sie uda dowiedziec/pamietac o jakims szczegolnym programie, ale w angielskiej tv tez czasem probowalam znalezc cos do obejrzenia to tylko jakies durne show albo emerdale. Generalnie nuda, nuda, nuda.
-

ewuski - Posty: 303
22 posty(ów)
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto jest na forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości